top of page
Vyhledat

INFLU TIPY NA HORY

Aktualizováno: 1. 4.


Toto je nás 8. ročník Mountain dance 2023.


Vyzkoušely jsme nové místo. Kašperské hory. Do jubilejního 10. ročníku nám chybí dvě cesty. Za sebou máme: amenity.cz, friesovyboudy.cz,


Všechny resorty mají sály na cvičení a tanec.


Všechny resorty bychom navštívily zas a znovu (což se v případě Amenity také stalo), kdybychom se nedržely pravidla zkoušení a poznávání nového.


Letošní 8. ročník probíhal v hotelkasperk.cz a byl trochu jiný v tom, že vzhledem k lokalitě jsme si kromě chůze po horách na atraktivní místa za každého počasí, dopřály nově vytvořenou prohlídku hradu s videoprojekcí a excelentním výhledem na Šumavu a Pošumaví. Nechce se odejít z místa, kde vidíte celou mystickou Šumavu jako na dlani a propojíte se ať chcete nebo ne.



Dnes 1. října zase chybí hory a příroda intensivně. (A to poslední MD byl v září). V hlavě běží nová dvě místa. Překvapení!

Těším se a sama nevím, kam se nakonec vypravíme. Roli hraje mnoho faktorů, ale bude to opět nové místo.


Benefitem MD jsou sobotní večery, v nichž si můžete vychutnat prezentaci nových výrobků, které jsou buď bylinné (krémy, masti, oleje) nebo biobavlněné (legíny, ponožky aj.). Obecně se při pohybu a pobytech zaměřujeme na prevenci.

Před odjezdem nebo přímo na místě si můžete objednat "balíček" produktů, které řeší váš problém na míru od odborníků ergoterapieplzen.cz,



Spolupráce s Terezkou Mackovou začala 3.ročníkem MD a kromě toho, že je mojí kamarádkou z dětství, je odbornice na pohybové ústrojí, vystudovaný ergoterapeut a nastaví produkty vždy přímo na míru. To mě strašně baví, protože zadám pouze souřadnice např.: podzim, rodina, rýma a přijde mi návrh balíčku. Pak vybírám a schvaluji. Já obvykle schválím všechno hned, protože mám dlouholetou důvěru a vždycky to funguje!


Krásný podzim! 🩰

27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page